E-kirjoja hevoshieronnasta

E-kirjoja hevoshieronnasta
- Kuusi lukuvinkkiä

Tästä kirjoituksesta löydät lukuvinkkejä hevoshieronnasta kertoviin e-kirjoihin.

E-kirjan pariin pääset heti oston jälkeen

E-kirjat ovat siinä mielessä näppäriä, että saat ne käsiisi heti kun ostos on maksettu ja parhaimmillaan ne kulkevat puhelimessa mukana myös tallille. 

1. Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan

Suomenkielisenä ei toistaiseksi löydy kuin kirjoittamani Hevoshieronta, opas oman hevosen hierojalle e-kirja. Sekä sen 2016 julkaistu huomattavasti suppeampi edeltäjä, joka ei enää ole myynnissä. Hevoshieronta opas oman hevosen e-kirjan voi ostaa mm. verkkokaupastamme

Kirja on ladattavissa PDF-muodossa ja näin luettavissa millä tahansa laitteella. Parhaimman lukukokemuksen saa e-kirjojen lukuun tarkoitetulla sovelluksella. 

 

E-kirja on näköisversio painetusta kirjasta.

Videolla vuoden 2019 esittely painetusta kirjasta.

Kansainvälisiä e-kirjoja

Kansainvälisillä markkinoilla hevoshieronta oppaita e-kirja muodossa suorastaan vilisee. Lähes jokaisella koulukunnalla on omansa.

Alla esiteltävien kirjojen linkit johdattavat Amazon.com sivustolle, kirjojen lukeminen edellyttää Kindle appsin lataamista mobiililaitteelle. Tietokoneella voit avata tiedostot cloud Kindlellä, eli verkossa toimivalla ohjelmalla.

Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, en siis hyödy linkkien jakamisesta. Toivon kuitenkin, että listauksesta on teille iloa ja hyötyä.

 

2. Remedial Massage For Horse

Australialainen Raymond E Bowé, eli tuttavallisemmin Ray on omien sanojensa mukaan työskennellyt 19 vuoden aikana yli 7000 hevosen kanssa. Hänen kirjoittama kirja Remedial Massage For Horse on jaettu neljään osaan, joista jokaisen löydät myynnistä Amazonista.

 

3. Equine Massage: A Practical Guide

Ranskassa syntynyt ja myöhemmin Canadaan muuttanut Jean-Pierre Hourdebaigt on hevos-, koira- ja kissahieroja, joka on kirjoittanut useita oppaita hierontaan liittyen. Equine Massage: A Practical Guide on melko asiapitoinen paljon tekstiä sisältävä e-kirja. Ainakaan kirjan ensimmäisessä painoksessa ei juurikaan ollut kuvia. Tällä hetkellä myynnissä kirjan toinen painos.

 

4. Horse Massage for Horse Owners: Improve Your Horse's Health and Wellbeing

Sue Palmerin Horse Massage for Horse Owners -kirjasta löytyy paljon havainnoillistavia anatomia kuvia ja hierontaotteet on kuvattu kirjassa hyvin. Näistä kaikista tämä ehkä saa erityisen suositukseni, jos pohtii yhden englanninkielisen kirjan hankkimista. Sue toimii englannissa hevosiin erikoistuneena eläinfysioterapeuttina.

 

5. Beyond Horse Massage: A Breakthrough Interactive Method for Alleviating Soreness, Strain, and Tension

Masterssonin metodiin perustuvan Beyond Horse Massage -kirjan on kirjoittanut ja koonnut Jim Masterson ja Stefanie Reinhold. Yhdysvaltalainen Jim Masterson on luonut oman hevoshieronta metodin, jossa sekoittuvat usean eri hierontasuuntauksen opit ja hänen omat kokemukset. Oppien pohjana on kiinalaisesta lääketieteestä ja shiatsusta tutut meridiaanit.

 

6. The Horse Lover's Guide to Massage: What Your Horse Wants You to Know

E-kirjassa The Horse Lover's Guide to Massage eläin- ja ihmishieroja Megan Ayrault lähestyy aihetta lempeästi kosketuksen voiman kautta. Megan järjestää yhdysvalloissa hevoshieronta verkkokursseja yhdessä oman tiiminsä kanssa.

 

Kommentoi alle oma vinkkisi hevosalan e-kirjoista, vaikka se ei liittyisikään hevoshierontaan. 

 

Sivustoa ylläpitää Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan kirjan kirjoittanut Heidi Nordman, joka on 17 vuoden ajan tehnyt hevoshierontoja ja kouluttanut hevosen omistajia omatoimisen hevoshieronnan pariin vuodesta 2007.


Kokemusta on kerryttänyt hevosalan opinnot, yrittäjyys, täysihoitotallin pito, työt hevostalleilla ja kymmenkunta omaa hevosta.  

Kategoriat: Hevoshieronta