SYNTTÄRIARVONTA!!  
Arvomme kaikkien 1.7.-1.8.2021 aikana blogiin kommentoineiden kesken paikan
syksyn 2021 omatoimisen hevoshieronnan 10 viikon verkkokurssille. Lue lisää...

Tervetuloa uuteen blogiin

Blogin sisältö on suunnattu hevosenomistajille ja muille aktiivisille hevosharrastajille, joita kiinnostaa hevoshieronta ja hevosten hyvinvointi.

Kuukausikirjeen tilaajat, eli sisäpiiriläiset ovat jo pitkään kyselleet, että voisiko kuukausikirjeet julkaista blogina, jolloin niihin palaaminen olisi helpompaa.

Sähköpostissa kun kirjeet tahtovat ajanmyötä hukkua ja aiheet unohtua. Olen kiitollinen siitä, että sisältö on koettu tarpeelliseksi ja hivenen myös tuskaillut sitä, että aika ei blogin perustamiseen ja ylläpitämiseen riittänyt.

Tulevalle syksylle olen kuitenkin onnistunut järjestämään kalenteriini tilaa blogin ylläpitämiselle ja näin ollen Hevoshieronta.net sivustolle on nyt tämä blogi lisätty. Tavoite on päivittää blogia vähintään 2 kertaa kuukaudessa ja parhaimmillaan jopa useammin.

Jatkossa olet siis tervetullut lukemaan uusia blogi postauksia hevoshieronnasta, tiedostavasta läsnäolosta ja hevosten hyvinvointiin liittyvistä asioista ylipäätänsä.

Tulevaisuudessakin kuukausikirjeen tilaajat saavat sisäpiiriläisinä ihan oman kirjeensä joita, sitten mahdollisesti - muodossa tai toisessa - julkaistaan myös tässä blogissa.

Kuten kuukausikirjeetkin, myös blogin sisältö on suunnattu ensisijaisesti hevosenomistajille ja muille aktiivisille hevosharrastajille, joita hevosten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hevoshieronta kiinnostavat.

Jos et vielä ole sisäpiiriläinen, voit liittyä tästä linkistä.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

Muista laittaa linkki talteen ja palata sivulle!

- Heidi

Julkaistu vanhassa blogissa alunperin 5.8.2019