Olin aivan varma, että tänne blogiin on jo oma esittely kirjoitettu, mutta kappas kummaa näin ei ollutkaan.


Hevoshieronta.net sivujen takaa löytyy allekirjoittanut, eli Heidi Nordman.

Olen verkkovalmentaja, yrittäjä, hevosihminen, yhdistysaktiivi, opiskelija, vaimo ja jokusen vuoden päästä 40-vuotias. :D


Suhtaudun varsin intohimoisesti hevosten hyvinvointiin. Vaikka tällä hetkellä omistuksessa ei ole kuin yksi kimppa ravihevonen, on aihe edelleen itselle tärkeä. Vuosien varrella olen opiskellut hevosalaa, työskennellyt ravitalleilla, tehnyt päätyökseni hevoshierontoja, toiminut täysihoitotallinpitäjänä, omistanut kymmenkunta omaa hevosta ja kasvattanut niitä. Olin 8-vuotias kun ensimmäisen kerran tallille karkasin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vaikka "hulluista" vuosista on matkan varrella hieman kohtuullistettu hevosiin käytettyä aikaa, ovat ne agendalla edelleen päivittäin.


Hevosalassa on parasta se, että et ole valmis koskaan. Jokainen hevonen opettaa jotain uutta ja se opettaa paljon myös ihmisestä itsestään. Ne ovat läsnä kun eniten tarvitsee ja samaan aikaan ne tarvitsevat meitä ihmisiä enemmän kuin aina ymmärrämmekään. Niiden kanssa saa kokea itsensä tarpeelliseksi monella tapaa, toisinaan ehkä liiankin kanssa.


Hevosten lisäksi yrittäjyys on yksi intohimoistani, ja osittain siksi opiskelen parhaillaan Hämeen ammattikorkeakoulussa hevosalan liiketaloutta. Useat hevosalan yritykset kaipaavat sparrausta monellakin osa-alueella. Olen perustanut ensimmäisen oman yritykseni vuonna 2004 kun aloitin hevoshierontojen tekemisen. Sekin tie jatkuu edelleen, nykyisin tosin yritysmuotona osakeyhtiö. Vuonna 2012 sairastuin vakavasti, enkä enää tee hevoshierontoja kuin vanhoille asiakkaille, muuten kiinnostaville caseille, oman näppituntuman säilyttämiseksi ja, ja, ja... Joistain asioista ei vain osaa kokonaan luopua.


Minua kiinnostaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja pidänkin hevosalaa mielelläni esillä. Harmittavan usein hevosala nähdään pikkutyttöjen puuhasteluna, jolla ei ole mitään tekemistä ihmisten hyvinvoinnin, toimeentulon saati alueellisen elinvoiman kanssa.


Tällainen on siis ihminen hevoshieronta.netin takana. Itselle tärkeisiin asioihin intohimoisesti suhtautuva realisti, joka jaksaisi tuijotella loputtomiin tulta, vettä ja laiduntavia hevosia.


- Heidi

Oletpa ilmoittautunut mille hyvänsä meidän ilmaisiin tai maksullisiin sisältöihin mukaan, käytämme niiden tarjoamiseen useimmiten Zenlerin* ylläpitämää verkkokurssialustaa.


Verkkokurssille sisäänpääsy edellyttää kirjautumista ja toisinaan käy niin, että kun innokkaana luo tunnukset alustalle ei salasana jääkkään mieleen.


Salasanan pääsee kuitenkin aina tarvittaessa vaihtamaan. Se onnistuu...


1) menemällä sisäänkirjautumissivulle: https://hevoshieronta.newzenler.com


2) Klikkaamalla kirjautumistietojen alla kohtaa "Salasana unohtunut?"


3) Anna sähköposti jolla olet aiemmin kirjautunut sisään. Jos sähköpostikin on unohtunut, olet käyttänyt sitä sähköpostia johon olet saanut kurssiin liittyvät sähköpostit.4) Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset vaihtamaan salasanan. Huomaa, että viesti saattaa mennä roskakoriin, ilmoituksiin tai muille välilehdille. Sähköpostin otsikko on "Reset password"


5) Avaa sähköposti ja klikkaa siinä olevaa linkkiä


6) Keksi itsellesi uusi salasana, kirjoita se kahteen kertaan ja klikkaa "palauta salasana". Näin olet taas sisällä kurssialustalla.


Ps. Muista laittaa salasana itselle ylös. :D

Terkuin Heidi 


*Affiliate-linkki.

25 katselukertaaKirjoita kommentti

Aina täytyy koittaa keksiä jotain uutta ja vähän erilaista. Alkuvuoden hevosen lihakset haltuun -haasteeseen osallistui iso määrä ihmisiä ja jäin pohtimaan, että jotain uutta olisi kiva keksiä vielä syksyllekin.


Muistan muutama vuosi sitten miettineeni, että sinällään harmi kun verkkokurssien livetallenteet ovat melkolailla kertakäyttöisiä. Hukkuvat ryhmissä kaikkien muiden viestien joukkoon ja harva niitä enää uudelleen kuuntelee.


Kesällä huomasin Facebookissa uuden toiminnon ja siitä se ajatus sitten lähti. :D


Uusi ominaisuus oli livelähetysten tallentaminen omalle laitteelle. Tästä innostuneena latasin kaikki vuosien 2018-2020 livetallenteet omalle koneelle ja hämmästyin niiden määrästä. Jokaisella omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssilla pidetään 5-8 livelähetystä, joten onhan niitä kertynyt.


Kaikki näistä ei kyllä ole niin kelvollisia, että niitä kannattaisi eteenpäin jakaa, mutta poimin joukosta kymmenkunta livelähetystä, jotka ajattelin julkaista meidän verkkokurssialustalla.


Lähetyksissä on jonkin verran samojen asioiden toistoa, koska perusasiat pysyy hyvin pitkälle samoina. Uskoisin niistä kuitenkin olevan hyötyä ja ehkä iloakin hevosen omistajille ja hevosihmisille, joita oman hevosen hieronta kiinnostaa.


Julkaisen livelähetykset veloituksetta kaikkien saataville, mutta koska alusta jolla ne ovat on maksullinen on tallenteet avoinna vain 2 viikkoa. Uskoisin, että tässä ajassa suurin osa ehtii kuuntelemaan kaikkiaan yli kolmen tunnin verran asiaa hevoshieronnasta.


MILLOIN?

Livetallenne-maratonin sisällöt julkaistaan 19.-23.8.2020. Suosittelen, että kuuntelet tallenteet sitä mukaan kuin ne julkaistaan niin asia ei jää roikkumaan. Jälkeenpäin saattaa harmittaa, jos tallenteet jäivät kuuntelematta. Voit laittaa vaikka kuulokkeet korville ja lähteä lyhkäiselle lenkille, jonka aikana sisällöt kuuntelet. Yhden lähetyksen kesto on 20 minuutista jopa 40 minuuttiin.


Livetallenne-maratonille tulee ilmoittautua mukaan 19.8. klo 9.45 mennessä. Samana päivänä klo 10.00 avautuu jo ensimmäinen tallenne. Valitettavasti myöhässä ilmoittautuneet eivät pääse sisältöihin käsiksi. Pidäthän siis huolen siitä, että ilmoitat itsesi ajoissa mukaan.


MITEN?

Kaikki tallenteet julkaistaan meidän verkkokurssi alustalla. Alustalle pääset kirjautumaan jättäen sähköpostisi ja nimesi. Alta löydät tarkemmat ohjeet sisäänkirjautumiseen.


MUKAAN ILMOITTAUTUMINEN VAIHE VAIHEELTA


1) Klikkaa itsesi osoitteeseen: https://hevoshieronta.newzenler.com/courses/r07dhja6


2) Tutustu siihen mitä luvassa.

3) Siirry sivun alareunaan ja klikkaa "Ilmoittaudu tästä" -linkkiä.


4) Anna sähköpostiosoitteesi, nimesi ja laita ruksi kohtaan "Kyllä, minulle saa lähettää sähköpostia". Paina lopuksi "Ilmoittaudu ilmaiseksi".


(HUOM! Jos olet osallistunut kursseillemme, ja sinulla on jo tunnukset verkkokurssialustallemme, voit kirjautua niillä sisään)


5) Saat tiedon, että ilmoittautuminen on onnistunut. Klikkaa seuraavaksi "Jatka kurssialustalle".


6) järjestelmä pyytää sinua asettamaan salasanan, jota haluat käyttää. Salasanan tulee olla vähintään kuuden merkin mittainen. Tulet käyttämään sitä myös tulevaisuudessa kirjautuessasi verkkokurssialustallemme, joten pistäthän sen talteen. Vahvista salasana riville kirjoita keksimäsi salasana täsmälleen samoin kuin edelliselle riville.


7) Nyt olet verkkokurssi alustalla, käy kuittaamassa ensimmäisellä oppitunnilla, että olet löytänyt perille.Tervetuloa mukaan maratonille! :D


Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://hevoshieronta.newzenler.com/courses/r07dhja637 katselukertaaKirjoita kommentti

Sivut ©  Hestnord Oy

Graafiset piirrokset © Elisa Pitkänen 

Valokuvat © Heidi Nordman ja Adobe stock

Kuvien kopioiminen ja jakaminen kielletty

Rekisteriseloste

  • w-facebook