Hevosalan palveluntuottajille

MITÄ TÄNÄÄN

POSTATTAISIIN?

TÖKKIIKÖ SOMETUS?

MITÄ TÄNÄÄN POSTATTAISIIN? SÄHKÖPOSTIKURSSI HEVOSALAN PALVELUITA TARJOAVILLE PIENYRITTÄJILLE

 

Onko yrityksesi markkinoinnin kohderyhmänä hevosenomistajat?

Onko sinulle olemassa oleva Facebook-tili, jonka päivittämisestä ei vain meinaa tulla mitään?

Mitä tänään postattaisiin sähköpostikurssi hevosalan palveluntuottajille on tarkoitettu niille hevosalan yrittäjille, jotka tarjoavat palveluita nimenomaan hevosen omistajille. Kurssilla luomme Facebook sivullesi sisältöä seuraavaksi puoleksi vuodeksi ja opit käyttämään ilmaisia ohjelmia, jotka nopeuttavat työtäsi. Saat myös valmiita pohjia postaustesi ideointiin. 

 

TOTEUTUS

Saat 40 päivän ajan viitenä päivänä viikossa sähköpostiin uuden idean tai valmiin pohjan somepostauksen aiheeksi ja kerran viikossa sähköpostiisi tipahtaa vinkkejä siitä miten saada postaamisesta rutiini, joka ei vie liikaa aikaa.

 

Saat vinkkejä muutaman helpon ja ilmaisen työkalun käyttöön ja ajanhallintaan liittyviä ohjeistuksia. Lisäksi kurssilaisten oma Facebook ryhmä josta voi halutessaan ammentaa vertaistukea. 

 

Seuraava kurssi alkaa 27.3.2020 ja päättyy 6.5.2020.  

Kurssi sopii sinulle jos sinulla...

- on käytettävissä 10-20 minuuttia / päivä kurssin sisältöjen läpikäymiseen ja itse tekemiseen.

- on jo olemassa oleva FB-sivu, ryhmä tai muu julkinen profiili.

- olet hevoshieroja, valmentaja tai muu hevosalan palveluita tarjoava yrittäjä.**

- on halu hyödyntää sosiaalista mediaa uusien asiakkaiden tavoittamiseen. 

Kurssin tavoitteena on luoda somen päivittämisestä sinulle rutiini, joka ei tunnu liian työläältä toteuttaa. Antaa vinkkejä siihen millaista sisältöä voit sivuillasi julkaista ja millaisten rutiinien kautta sisällöntuottaminen sivuille nopeutuu. Kurssin sisältö tarjoaa sinulle vinkkejä ja boostia sivujesi päivittämiseen, loppu on vain sinusta kiinni. 

Kurssi ei tarjoa sinulle kattavaa markkinointistrategiaa tai sisältötuottajan pätevyyttä, mutta se antaa sinulle uutta boostia omien Facebook-sivujesi päivittämiseen.  

**HUOM! Talliyrittäjille on oma kurssinsa. Löydät sen tästä linkistä.  

KURSSIVETÄJÄ : HEIDI NORDMAN

Olen toiminut hevoshierojana vuodesta 2004, järjestänyt omatoimisen hevoshieronnan kursseja talleilla vuodesta 2007. Pyörittänyt omaa täysihoitotallia, kirjoittanut ensimmäisen e-kirjan vuonna 2016 ja vetänyt hevoshieronnan verkkokursseja vuodesta 2018 alkaen. 

Hevoshieronta.net sivustolla vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain, erilaisille verkkokursseillemme on osallistunut yli 500 hevosihmistä reilu vuoden aikana ja sisäpiirin uutiskirjeemme tilaa yli 1000 kotimaista hevosharrastajaa. Facebookissa ylläpidän perustamaani alueellista ryhmää, jonka jäsenenä on noin 5000 lähialueen hevosharrastajaa. 

Uskon siis tietäväni miten tavoittaa hevosalan ihmisiä verkon välityksellä ja autan mielelläni myös sinua siinä. 

OSTA PAIKKASI 7.3. ALKAVALLE KURSSILLE NYT

 

MAKSUTAVAT

 

Sivut ©  Hestnord Oy

Graafiset piirrokset © Elisa Pitkänen 

Valokuvat © Heidi Nordman ja Adobe stock

Kuvien kopioiminen ja jakaminen kielletty

Rekisteriseloste

  • w-facebook