Tämän kurssin ilmoittautuminen ei ole avoimena

Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi - Non-stop

Hevosen omistajille suunnattu kurssi oman hevosen lihashuollosta.

Kurssi ei ole saatavilla tällä hetkellä.

Non-stop kurssilla opiskellaan itsenäisesti

Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille ja tehtävät suunniteltu suoritettavaksi perusterveen hevosen kanssa. Kurssin tarkoitus on johdattaa hyvillä hevosmiestaidoilla varustettu hevosen omistaja lihashuollon maailmaan ja opettaa omistajia tukemaan oman hevosen lihashuoltoa ammattilaisen käyntien välissä. Non-stop kurssin voit aloittaa milloin vain ja sen sisällöt opiskellaan itsenäisesti 10 viikon aikana.  Kurssin sisällöt ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä. Kurssin aikana opit tekemään rentouttavaa hevoshierontaa omalle hevosellesi.

Kurssin hinta on 349,00 € sis. alv. 24%  

Miksopetella oman hevosen hierontaa?

Lähes jokainen hevonen kärsii jossain vaiheessa elämäänsä lihasperäisistä ongelmista.
Ne ehkä ovat ajankohtaisia sinulle ja hevosellesi juuri nyt, tai ehkä tuoreessa muistissa on hevonen joka on vasta saanut jonkinlaisen revähdyksen tai kärsii kenties palautumisongelmista.

Hyvin liikkuva, rento, luottavainen ja ennen kaikkea terve hevonen on jokaisen harrastajan ja ammattilaisen toive ja tavoite. Lajista riippumatta niin ratsu, ravuri kuin valjakkohevonenkin tarvitsee näitä ominaisuuksia, jotta työ ihmisen kanssa toimii ongelmitta.
 
Hevoshieronta toimii tukena valmennuksessa, kuntoutuksessa ja ikääntyvän hevosen kanssa. Suurin hyöty säännöllisestä lihashuollosta on hyvinvoiva hevonen, joka parhaimmillaan tekee sinun talliarjestasi helppoa, kun aikaa ei tarvitse käyttää vammojen hoitoon tai kohtuuttoman pitkältä tuntuvaan lämmittelyyn ennen liikutusta.  Hyvän lihashuollon perusta on paljolti muuta kuin hevoshierontaa, mutta hieronnalla saavutetaan monia hyötyjä.  Kurssille osallistuminen ei poista lihashuollon ammattilaisen tarvetta, vaan on nimenomaan tarkoitettu tueksi ammattilaisen käyntien välissä.


HIERONNASTA ON HYÖTYÄ KAIKILLE
Ikääntyvän hevosen kanssa lihashuolto tuo lisää käyttövuosia. Uransa aallonharjalla oleva kisahevonen hyötyy sillä, että palautuminen nopeutuu. Ammattia vaihtava ex-ravuri saa helpotusta niihin kolotuksiin, joita tulee, kun uudet lihakset joutuvat töihin. Aineenvaihdunta ongelmista kärsivän puskaponin nestekiertoa saadaan puolestaan boostattua oikein tehdyllä hieronnalla ja koko perheen harrasteratsu rentoutuu yhdessä itselleen tärkeän ihmisen kanssa. Ennen kaikkea sinun ja hevosesi välinen luottamus lujittuu.  
 

KOHTI PAREMPAA YHTEISTYÖTÄ
Jos koet että yhteistyö hevosen kanssa kaipaa vielä virittelyä on omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi juuri sinulle ja hevosellesi sopiva vaihtoehto.
 
Omatoiminen hevoshieronta tuo sinulle uutta sisältöä harrastukseen ja kuten sanottu parantaa suhdettasi hevoseen.  
Itse tehty ja säännöllisesti toteutettu hieronta antaa sinulle uuden työkalun hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja muutoksien
seuraamiseen. Oli hevosesi toipilas tai kovassa treenissä niin tämä lisäoppi harrastukseesi toimii lähes jokaisen nelijalkaisen kanssa.  
 
Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi opettaa sinulle perusteet oman hevosen rentoutus hieronnasta, kertoo sen milloin ei tule hieroa ja milloin on aika kutsua ammattilainen paikalle sekä paljon muuta.  

Kurssi sopii sinulle, jos sinulla on...

...hevonen jonka kanssa harjoitella

Kurssi sisältää toistakymmentä tallilla suoritettavaa harjoitusta. Jotka on hyvä päästä toteuttamaan yhden ja saman hevosen kanssa.

1
2

...toimiva verkkoyhteys ja laite verkon käyttöön

Verkkokurssi toteutetaan sananmukaisesti verkossa. Laitteeksi soveltuu hyvin niin kännykkä, tabletti kuin tietokonekin, mutta parhaiten sisällöt aukeavat juuri tietokoneella. Kaikki materiaalit voi halutessaan myös tulostaa. 

1
2


...tahto panostaa hevosesi hyvinvointiin entistä enemmän

Jo hevosten perushoito vaatii toisinaan paljon vaivannäköä. Lihashuoltoon perehtyminen ja siihen liittyvät pohjatyöt vaativat vielä vähän enemmän, kunnes asiasta ajanoloon muodostuu rutiini. 

...aikaa panostaa kurssin läpikäymiseen

Ota aikaa kurssin materiaalien läpikäymiseen ja tehtävien tekemiseen. Käyttäessäsi n. 2h viikossa, saat kurssin suoritettua 10 viikossa. 

1
2

...kohtalaiset verkon käyttötaidot

Verkkokurssialusta on helppokäyttöinen ja kaikista kurssin vaiheista on tehty ohjevideot. Ilmoittautumiseen tarvitset oman sähköpostin. 

1
2

Kurssi ei ole ammattiin valmistava, eikä se anna pätevyyttä tehdä hierontoja ammatillisessa mielessä.
Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille, joita kiinnostaa tutustua paremmin oman hevosen lihashuoltoon ja huolehtia sen kautta entistä paremmin hevosen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Kurssin neljä suurta kokonaisuutta

Sivun alalaidassa pääset tutustumaan kaikkiin sisältöihin otsikko tasolla. 

OMAN HEVOSEN RENTOUTUSHIERONTA

Kurssilla perehdytään siihen mitä oman hevosen kanssa voi turvallisesti tehdä. 

OMAN HEVOSEN ANALYSOINTI

 Perehdymme miten tarkastella omaa hevosta objektiivisesti.

KOKONAISVALTAINEN
HYVINVOINTI

Käymme läpi mittarit joilla hyvinvointia voidaan konkreettisesti mitata.

HEVOSEN
ANATOMIA

Tutustumme pinnallisiin lihaksiin, sisäelimiin ja luustoon.

Mitä kurssi sinulle antaa?

  • Valmiudet oman hevosen rentoutushierontaan. 
  • Perustiedot hevoshieronnasta ja hevosen rakenteen arvioinnista. 
  • Uuden työkalun hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja muutoksien seuraamiseen. 
  • Ihanan, hyvähenkisen ja innostavan verkkoyhteisön, joka on tukenasi myös kurssin läpi käymisen jälkeen.

Ryhmäverkkokursseilta 2018-2020 kerättyä palautetta

"Useamman vuoden jo omia hevosia hieronut hierojan ohjeiden mukaan, mutta nyt sain erittäin paljon lisätietoa. Tietty eihän ne kaikki vielä päähän jäänyt, mutta pikku hiljaa."

"Todella yllätyin siitä kuinka verkkokurssilakin voi kehittää omaa sormituntumaa 😊"

"Yllätyin siitä, että tämmöinen noviisikin pystyi oppimaan ja omaksumaan kurssilla opetettuja asioita niin hyvin, että oma tekeminen sai hevosen reagoimaan käsittelyyn niinkin voimakkaasti, ja siis nimenomaa positiivisellä tavalla."

"Parasta oli, että materiaaleja tuli "tipottain", eli kaikki ei tullut kerralla, joten missään vaiheessa ei iskenyt ahdistus määrästä. Myös joustavuus oli parasta! Tuli monenlaisia esteitä joten kurssin suorittaminen viivästyi, mutta se ei haitannut😊 Sekin on iso plussa, että materiaalit säilyy -joissain paikoissa kaikki on käytössä vain muutaman kuukauden ja hommat pitää saada tehtyä siinä ajassa."

"Koen onnistuneeni! Erityisesti se yhteys, mikä hevosen kanssa on löytynyt ja miten iso apu hieronnasta on jo ollut, on ollut tosi positiivista huomata. Myös hevosen rakenne ja biomekaniikka on nyt huomattavasti selkeämpänä mielessä."

"Kurssi sytytti ainakin minussa kipinän ja halun oppia lisää hevoshieronnasta."

"Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia. Hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa palaset ikäänkuin kohdillaan. Looginen eteneminen aiheissa, joissa aina edellinen johdattanut seuraavan pariin niin, että kurssilaisena on päässyt tekemään tärkeitä oivalluksia."

"Tämä oli tähän mennessä elämäni paras opiskelu. Ehdottomasti tälläiselle verkkokurssille on tarvetta. Kiitos!"

"Onneksi lähdin kurssille mukaan, saimme arkeen paljon hyödyllistä mukaamme kurssilta"

Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssille on osallistunut tähän mennessä yli 170 kurssilaista. Keräämme anonyymiä palauttetta aina kurssin aikana ja sen jälkeen. Kurssin tekniikkaa ja sisältöjä kehitetään tarvittaessa saapuneen palautteen perusteella. 

Sisältö

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Tällä kurssilla kaikki sisällöt opiskellaan itsenäisesti. Uudet sisällöt aukeavat kerran viikossa. Kurssilla on Facebook-ryhmä jossa voi esittää kysymyksiä, mutta jokainen kurssilainen etenee omassa tahdissa. Livelähetykset ovat kerran kuukaudessa pl. kesä-heinäkuu. 

Kurssilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä yksityisesti. Havainnollistavat videot, pieneksi paloitellut aiheet ja tehtävien tarkat kuvaukset kuitenkin mahdollistavat sen, että itsenäinenkin opiskelu on mahdollista. 

Tämän kurssin peruutusoikeus on 7 vrk ostotapahtumasta. Digitaalisilla tuotteilla ei normaalisti ole peruutusoikeutta, mutta haluamme varmistaa sen, että olet ostokseesi tyytyväinen. Peruutuksesta tulee olla yhteydessä osoitteeseen info@hevoshieronta.net kirjoita otsikkoon "kurssin peruutus". Ostoksesi perutaan kokonaisuudessaan ja saat maksupalautuksen. Maksun palautuksessa  kestää muutama pankkipäivä maksutavasta riippuen. Peruutuksen jälkeen menetät oikeuden päästä kurssialustalle.

Kun  olet ostanut kurssipaikkasi tältä sivulta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. 12 tunnin sisällä sinut kutsutaan verkkokurssialustalle ja pääset aloittamaan kurssin. Kurssille kutsuminen tapahtuu manuaalisesti ja tästä syystä viive vaihtelee muutamasta minuutista puoleen vuorokauteen. Uudet yksiköt aukeavat kerran viikossa ja yksikön sisällä aukeavat sisällöt sitä mukaan kun saat edelliset tehtyä. Tehtävät ja materiaalit ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä, kaikki materiaali on halutessa tulostettavissa. Tärkeintä on, että ensimmäisenä tutustut ohjeisiin. 

Verkkokaupassamme on maksutapoina verkkopankki maksut, yleisimmät maksukortit ja lasku.

Kurssi ei ole saatavilla tällä hetkellä

Lähde mukaan nyt!

Voit lunastaa paikkasi kurssille 1-6 erässä. Osamaksut erääntyvät kerran kuukaudessa, eräpäivänä kurssin ostopäivä. Maksutapoina verkkopankki ja kaikki yleisimmät maksukortit.

Maksun jälkeen sinut lisätään verkkokurssi alustalle n. 12 h viiveellä. Saat sähköpostin heti kun pääsy verkkokurssi alustalle on auennut.