Kevään kurssipaikkojen myynti on päättynyt

Ryhmäkurssilla opiskellaan porukassa

Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille ja tehtävät suunniteltu suoritettavaksi perusterveen hevosen kanssa. Kurssin tarkoitus on johdattaa hyvillä hevosmiestaidoilla varustettu hevosen omistaja lihashuollon maailmaan ja opettaa omistajia tukemaan oman hevosen lihashuoltoa ammattilaisen käyntien välissä.  Kurssin aikana opit tekemään rentouttavaa hevoshierontaa omalle hevosellesi.  

Kurssi sopii sinulle, jos sinulla on...

...hevonen jonka kanssa harjoitella

Kurssi sisältää toistakymmentä tallilla suoritettavaa harjoitusta. Jotka on hyvä päästä toteuttamaan yhden ja saman hevosen kanssa.

1
2

...toimiva verkkoyhteys ja laite verkon käyttöön

Verkkokurssi toteutetaan sananmukaisesti verkossa. Laitteeksi soveltuu hyvin niin kännykkä, tabletti kuin tietokonekin, mutta parhaiten sisällöt aukeavat juuri tietokoneella. Kaikki materiaalit voi halutessaan myös tulostaa. 

1
2


...tahto panostaa hevosesi hyvinvointiin entistä enemmän

Jo hevosten perushoito vaatii toisinaan paljon vaivannäköä. Lihashuoltoon perehtyminen ja siihen liittyvät pohjatyöt vaativat vielä vähän enemmän, kunnes asiasta ajanoloon muodostuu rutiini. 

...aikaa panostaa kurssin läpikäymiseen

Ota aikaa kurssin materiaalien läpikäymiseen ja tehtävien tekemiseen. Käyttäessäsi n. 2h viikossa, saat kurssin suoritettua 10 viikossa. 

1
2

...kohtalaiset verkon käyttötaidot

Verkkokurssialusta on helppokäyttöinen ja kaikista kurssin vaiheista on tehty ohjevideot. Ilmoittautumiseen tarvitset oman sähköpostin. 

1
2

Kurssi ei ole ammattiin valmistava, eikä se anna pätevyyttä tehdä hierontoja ammatillisessa mielessä.
Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille, joita kiinnostaa tutustua paremmin oman hevosen lihashuoltoon
 ja huolehtia sen kautta entistä paremmin hevosen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Kurssin hinta on 349 € ja voit maksaa sen halutessasi 1-6 erässä. 

Miksi opetella oman hevosen  hierontaa?

Jokainen hevonen kärsii jossain vaiheessa elämäänsä lihasperäisistä ongelmista.
Ne ovat ehkä ajankohtaisia sinulle ja hevosellesi juuri nyt tai kenties tuoreessa muistissa on hevonen joka on vasta saanut jonkinlaisen revähdyksen tai kärsii palautumisongelmista.

Hyvin liikkuva, rento, luottavainen ja ennen kaikkea terve hevonen on jokaisen harrastajan ja ammattilaisen toive ja tavoite. Sen eteen ollaan valmiita tekemään paljon. Lajista riippumatta niin ratsu, ravuri kuin valjakkohevonenkin tarvitsee näitä ominaisuuksia, jotta työ ihmisen kanssa toimii ongelmitta.
 
Hevoshieronta toimii tukena valmennuksessa, kuntoutuksessa ja ikääntyvän hevosen kanssa. Suurin hyöty säännöllisestä lihashuollosta on hyvinvoiva hevonen. Parhaimmillaan se tekee sinun talliarjestasi helppoa, kun aikaa ei tarvitse käyttää vammojen hoitoon tai kohtuuttoman pitkältä tuntuvaan lämmittelyyn ennen liikutusta.  


Hyvän lihashuollon perusta on paljon muutakin kuin hevoshierontaa, mutta hieronnalla saavutetaan monia hyötyjä. Kurssille osallistuminen ei poista lihashuollon ammattilaisen tarvetta, vaan on nimenomaan tarkoitettu tueksi ammattilaisen käyntien välissä.

HIERONNASTA ON HYÖTYÄ KAIKILLE
Ikääntyvän hevosen kanssa lihashuolto tuo parhaimmillaan lisää aktiivisia käyttövuosia. Uransa aallonharjalla oleva kisahevonen hyötyy sillä, että palautuminen nopeutuu. Ammattia vaihtava ex-ravuri saa helpotusta niihin kolotuksiin, joita tulee kun uudet lihakset joutuvat töihin. 


Aineenvaihdunta ongelmista kärsivän puskaponin nestekiertoa saadaan puolestaan boostattua oikein tehdyllä hieronnalla ja koko perheen harrasteratsu rentoutuu yhdessä tärkeän ihmisen kanssa.  

KOHTI PAREMPAA YHTEISTYÖTÄ
Jos koet, että yhteistyö hevosen kanssa kaipaa vielä virittelyä on omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi juuri sinulle ja hevosellesi sopiva vaihtoehto.
 
Omatoiminen hevoshieronta tuo uutta sisältöä harrastukseen ja parantaa suhdettasi hevoseen.  
Itse tehty ja säännöllisesti toteutettu hieronta antaa uuden työkalun hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja muutoksien 
seuraamiseen.
 
Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssilla opit perusteet omaa hevosta rentouttavasta hieronnasta.   

Kurssi ei sovi sinulle jos..

 • sinulla ei ole hevosta käytettävissä  
 • haluat hyväksilukuja ammattillisiin opintoihin 
 • et pysty tekemään omin käsin harjoituksia  
 • et pysty käymään tallilla säännöllisesti

 "Olisi pitänyt lähteä kurssille jo aiemmin. Empä osannut arvata minkä uuden maailman tämä puuha avaisi. Lainaan toista kurssilaista ja sanon, että oli elämäni paras päätös lähteä kurssille mukaan. Tuntuu, että tunne on hevosen kanssa molemmin puoleinen. :D Opin paljon uutta myös erityisesti hevosen terveydentilan seurannasta. Erilaiset hoitokortit ja muut oli huippuja. Kiitos Heidi! " 

Tiina Ahonen
Kurssilainen vuodelta 2019

Kurssin neljä suurta kokonaisuutta

Sivun alalaidassa pääset tutustumaan kaikkiin sisältöihin otsikko tasolla. 

OMAN HEVOSEN RENTOUTUSHIERONTA

Kurssilla perehdytään siihen mitä oman hevosen kanssa voi turvallisesti tehdä. 

OMAN HEVOSEN ANALYSOINTI

 Perehdymme miten tarkastella omaa hevosta objektiivisesti.

KOKONAISVALTAINEN
HYVINVOINTI

Käymme läpi mittarit joilla hyvinvointia voidaan konkreettisesti mitata.

HEVOSEN
ANATOMIA

Tutustumme pinnallisiin lihaksiin, sisäelimiin ja luustoon.

Mitä kurssi sinulle antaa? 

 • Valmiudet oman hevosen rentoutushierontaan. 
 • Perustiedot hevoshieronnasta ja hevosen rakenteen arvioinnista.   
 • Uuden työkalun hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja muutoksien seuraamiseen. 
 • Ihanan, hyvähenkisen ja innostavan verkkoyhteisön, joka on tukenasi myös kurssin päättymisen jälkeen.  

Ryhmäkurssin bonukset

Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan e-kirja.
(Arvo 27,90 €)

Oikeus tulla kertaamaan tuleville kursseille veloituksetta.
(Arvo väh. 349,00 €)

Hevosen venytykset PDF-tiedosto.
(Arvo 12,90 €)

Jäsenyys OHV-kurssilaisten omaan yhteisöön.

Kurssipaikkojen myynti on avoinna:

00Days
00 Hours
00Minutes
00Seconds

"Useamman vuoden jo omia hevosia hieronut hierojan ohjeiden mukaan, mutta nyt sain erittäin paljon lisätietoa. Tietty eihän ne kaikki vielä päähän jäänyt, mutta pikku hiljaa."

"Todella yllätyin siitä kuinka verkkokurssilakin voi kehittää omaa sormituntumaa 😊"

"Yllätyin siitä, että tämmöinen noviisikin pystyi oppimaan ja omaksumaan kurssilla opetettuja asioita niin hyvin, että oma tekeminen sai hevosen reagoimaan käsittelyyn niinkin voimakkaasti, ja siis nimenomaa positiivisellä tavalla."

"Parasta oli, että materiaaleja tuli "tipottain", eli kaikki ei tullut kerralla, joten missään vaiheessa ei iskenyt ahdistus määrästä. Myös joustavuus oli parasta! Tuli monenlaisia esteitä joten kurssin suorittaminen viivästyi, mutta se ei haitannut😊 Sekin on iso plussa, että materiaalit säilyy -joissain paikoissa kaikki on käytössä vain muutaman kuukauden ja hommat pitää saada tehtyä siinä ajassa."

"Koen onnistuneeni! Erityisesti se yhteys, mikä hevosen kanssa on löytynyt ja miten iso apu hieronnasta on jo ollut, on ollut tosi positiivista huomata. Myös hevosen rakenne ja biomekaniikka on nyt huomattavasti selkeämpänä mielessä."

"Kurssi sytytti ainakin minussa kipinän ja halun oppia lisää hevoshieronnasta."

"Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia. Hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa palaset ikäänkuin kohdillaan. Looginen eteneminen aiheissa, joissa aina edellinen johdattanut seuraavan pariin niin, että kurssilaisena on päässyt tekemään tärkeitä oivalluksia."

"Tämä oli tähän mennessä elämäni paras opiskelu. Ehdottomasti tälläiselle verkkokurssille on tarvetta. Kiitos!"

"Onneksi lähdin kurssille mukaan, saimme arkeen paljon hyödyllistä mukaamme kurssilta"

Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssille on osallistunut tähän mennessä yli 170 kurssilaista. Keräämme anonyymiä palauttetta aina kurssin aikana ja sen jälkeen. Kurssin tekniikkaa ja sisältöjä kehitetään tarvittaessa saapuneen palautteen perusteella. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Tämän kurssin peruutusoikeus on 14 vrk kurssin alkamispäivämäärästä. Saat täyden (100%) rahat takaisin takuun. Digitaalisilla tuotteilla ei lakisääteisesti ole peruutusoikeutta, mutta haluamme varmistaa sen, että olet ostokseesi tyytyväinen. Peruutuksesta tulee olla yhteydessä 6.4.2022 mennessä osoitteeseen info@hevoshieronta.net kirjoita otsikkoon "kurssin peruutus". Ostoksesi perutaan kokonaisuudessaan ja saat maksupalautuksen pankkitilillesi. Maksun palautuksessa  kestää muutama pankkipäivä maksutavasta riippuen. Peruutuksen jälkeen menetät oikeuden päästä kurssialustalle.

Kun  olet ostanut kurssipaikkasi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.
17.3.2022 sinut kutsutaan verkkokurssialustalle ja pääset tutustumaan ohjeisiin.
18.3. avautuvat ennakkotehtävät.
Varsinainen kurssi käynnistyy keskiviikkona 23.3. klo 10.00 sisältöjen aukeamisella. (HUOM! Tämä ei edellytä, että sinun olisi juuri tällöin oltava koneen äärellä.)
Uudet yksiköt aukeavat kerran viikossa aina keskiviikkoisin klo 10.00.
Tehtävät ja materiaalit ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä, kaikki materiaali on halutessa tulostettavissa.
Tärkeintä on, että ensimmäisenä tutustut ohjeisiin. 

Verkkokaupassamme on maksutapoina verkkopankkimaksut ja yleisimmät maksukortit. Voit myös tilata laskun sähköpostiin. 

Kurssin ns. livetuntien ajankohta vaihtelee arkipäivien ja viikonloppujen välillä, jotta jokaisella kurssilaisella olisi jossain vaiheessa mahdollisuus osallistua livelähetykseen. Livelähteyksistä tulee aina tallenteet kurssialustalle ja yhteisöömme.

Kurssilla ei siis ole mitään sellaista sisältöä, jota olisi pakko olla seuraamassa johonkin tiettyyn aikaan. Pääasia, että viikon aikana ehtisi aina kunkin yksikön sisällöt käymään läpi. Ryhmäkurssin uudet sisällöt aukeavat viikon välein aina keskiviikkoisin klo 10.00. 

Palaute kurssista

5

Suosituimmat
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Kirsi Lankola

2 years ago

Heidi Nordman

Yrittäjä, verkkokouluttaja

Kurssia vetää Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan -kirjan kirjoittanut Heidi Nordman, joka 16 vuoden ajan tehnyt hevoshierontoja ja kouluttanut hevosen omistajia omatoimisen hevoshieronnan pariin vuodesta 2007.    

Videoilla esiintyy koulutettu hevoshieroja Minna Repo Tommolan hevospalveluista.      

Kurssin yksityiskohtaiset anatomia kuvat on kuvittanut hevosharrastaja ja graafikko Elisa Pitkänen.

Kurssin sisältö - klikkaamalla yksikön nimeä saat lisätietoja