10 viikon verkkokurssi nyt non-stoppina

Päivitetty: tammi 29
Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssia on jo kahden vuoden ajan toivottu itse opiskeltavana. Sellaisena, että sen voi aloittaa kun itselle parhaiten sopii ja edetä juuri siinä tahdissa kuin se itselle parhaiten käy.


Nyt se on viimein mahdollista.


Miten kurssi eroaa aiemmin pidetyistä ryhmäkursseista?

Ryhmäkurssilla kaikki kurssilaiset aloittavat samaan aikaan ja tavoite on, että kaikki kurssilaiset saavat tehtävät suoritetuksi samassa tahdissa. Non-stop kurssille voit ilmoittautua milloin vain. Molemmat kurssit ovat sisällöiltään lähes identtisiä ja hintakin on sama.


Myös non-stop kurssilla sisällöt aukeavat kerran viikossa 10 viikon ajan, mutta voit käydä niitä läpi vaikka koko vuoden, jonka sisältö on käytetävissä. Jos vuosi on liian lyhyt aika voit halutessasia hakea jatko-aikaa kurssilisenssille, se onnistuu laittamalla sähköpostia.


Non-stop kurssille paikkansa lunastaneet ovat tervetulleita, nyt ja tulevaisuudessakin mukaan myös ryhmäkursseille. Kun lunastat paikkasi kerran omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssille, se tarkoittaa sitä että voit osallistua kurssille niin monta kertaa kuin itse haluat ja pääset kertaamaan opittuja asioita kerta toisensa jälkeen. Jokaiselta kurssilta oppii jotain uutta. Myös jäsenyys kurssin yhteisöllisessä Facebook-ryhmässä on avoinna niin kauan kuin itse haluat.


Facebook-ryhmässä järjestetään livelähetyksiä kerran kuukaudessa, niissä käydään läpi heränneitä kysymyksiä ja muita ajankohtaisia asioita.


En ole kuullut kurssista aiemmin mistä oikein on kyse?

Omatoimisen hevoshieronnan ryhmä verkkokursseja on järjestetty vuodesta 2018 alkaen. Voit lukea tästä blogipostauksesta lisää. Kurssit on tarkoitettu aikuisille hevosen omistajille, joita kiinnostaa oman hevosen lihashuolto.


Mistä jään paitsi jos osallistun non-stop kurssille, enkä ryhmäkurssille?

Kurssien sisällöt ovat pääosin samoja. Non-stop kurssilla on vähemmän kanssakäymistä muiden kurssilaisten kanssa, mutta yhtälailla saat palautetta tehdyistä tehtävistä ja kuten sanottu halutessasi voit osallistua myöhemmin myös ryhmäkursseille valoituksetta. Livelähetyksiä on ryhmäkursseilla 6-8 kertaa 10 viikon kurssin aikana, mutta non-stop kurssilla lähetykset ovat kerran kuukaudessa, eli kaikkiaan 12 kertaa vuoden aikana.


Haluan kurssille mukaan, mutta juuri nyt ei taloudellinen tilanne salli

Kurssi on mahdollista aloittaa milloin vain, se tulee olemaan myynnissä ainakin seuraavan vuoden ajan.


Verkkokaupassamme voit valita maksutavaksi myös osamaksun tai laskun, jolla saat 14 vrk korotonta maksuaikaa.


Haluan ostaa kurssin lahjaksi

Tämäkin on mahdollista. Osta kurssi normaalisti verkkokaupassa ja laita sähköpostia osoitteeseen info@hevoshieronta.net. Lahja toimitetaan saajalle sähköpostilla haluamanasi päivänä. Joululahjaksi ostetut kurssit toimitamme sähköpostilla jouluaattona 24.12. klo 12.00. Kurssin lahjaksi saanut pääsee halutessaan aloittamaan sen heti.


Kysyttävää non-stop kurssiin liittyen?

Voit aina laittaa viestiä osoitteeseen info@hevoshieronta.net. Keräämme kaikki non-stop kurssista tulleet kysymykset tähän blogi postaukseen.


Mistä pääsen ostamaan kurssin ja paljonko se maksaa?

Kurssin hinta on 299€ sisältäen 24% arvonlisäveron. Maksutapoina verkkokaupassamme on kotimaiset verkkopankki maksut, yleisimmät maksukortit, lasku ja osamaksu lasku. Tarkemman esittelyn löydät kurssin myyntisivulta ja sen löydät täältä. Myyntisivujen kautta pääset lunastamaan oman paikkasi kurssille.


253 katselukertaa

Sivut ©  Hestnord Oy

Graafiset piirrokset © Elisa Pitkänen 

Valokuvat © Heidi Nordman ja Adobe stock

Kuvien kopioiminen ja jakaminen kielletty

Rekisteriseloste

  • w-facebook