Hevosen lihakset haltuun -haaste

Päivitetty: tammi 29


Koronavirus on aiheuttanut monenlaista päänvaivaa ja harmia lähes jokaisen ihmisen arkeen. Hevosihmiset eivät ole poikkeus. Tallilla touhuaminen ja ratsastus ovat asioita joita pitää itsestään selvyytenä kun omistaa oman hevosen, mutta nyt rajoituksia on määrätty niin valtion kuin tallinpitäjienkin puolesta.


Uskon, että hevosihmiset osaavat noudattaa rajoitteita niiden vaatimalla tarkkuudella. Meille on entuudestaan tuttua lähes joka vuotisten pääntauti ja muiden virusten leviämisen ehkäisy. Pidetäänhän huolta toisistamme ja siitä, että emme tartuta muita ihmisiä.


Koronaviruksen myötä, myös kevään heppakerhot, luennot, kurssit ja monet muut tyhjenivät kalenterista siirtyen hamaan tulevaisuuteen. Niimpä ajattelin, että kaikille ilmainen haaste saattaisi olla tähän kohtaan sopiva. Kevyesti toteutettu sähköposti haaste haastaa sinut opettelemaan hevosen pinnallisia lihaksia 12 päivän ajan.


Lihasten opettelu on vähän kuin hevosalan yleissivistystä. On huomattavasti helpompi ymmärtää ja hahmottaa kokonaisuutta kun ymmärtää millaisista palasista se koostuu.


Hevosen lihakset haltuun -haaste sopii kaiken ikäisille hevosihmisille joita asia kiinnostaa. Tarvitset vain toimivan sähköposti osoitteen.


Haaste alkaa 4.4. ja voit ilmoittautua mukaan aina 3.4. asti tässä linkissä: https://www.hevoshieronta.net/ilmainen-haaste


Yritetään pysyä terveenä, niin hevoset kuin ihmisetkin!


Aurinkoista viikon jatkoa!


- Heidi

98 katselukertaa

Sivut ©  Hestnord Oy

Graafiset piirrokset © Elisa Pitkänen 

Valokuvat © Heidi Nordman ja Adobe stock

Kuvien kopioiminen ja jakaminen kielletty

Rekisteriseloste

  • w-facebook