Hevostalliyrittäjille

MITÄ TÄNÄÄN

POSTATTAISIIN?

TÖKKIIKÖ SOMETUS?

MITÄ TÄNÄÄN POSTATTAISIIN? SÄHKÖPOSTIKURSSI HEVOSYRITTÄJILLE

 

Onko yrityksesi markkinoinnin kohderyhmänä hevosihmiset?

Onko sinulle olemassa oleva Facebook-tili, jonka päivittämisestä ei vain meinaa tulla mitään?

Onko sinulla hevostalli, jonka pyörittäminen vie kaiken aikasi ja päivitykset someen tehdään häthätää silloin kun ehditään. 

Mitä tänään postattaisiin minikurssi hevosyrittäjille on tarkoitettu niille hevosalan yrittäjille, jotka pyörittävät hevostallia. Oli tallilla sitten täysihoitohevosia, ratsastuskoulu tai mitä muuta hevostoimintaa hyvänsä. 

 

TOTEUTUS

Saat 40 päivän ajan viitenä päivänä viikossa sähköpostiin uuden idean tai valmiin pohjan somepostauksen aiheeksi ja kerran viikossa sähköpostiisi tipahtaa vinkkejä siitä miten saada postaamisesta rutiini, joka ei vie liikaa aikaa.

 

Saat vinkkejä muutaman helpon ja ilmaisen työkalun käyttöön ja ajanhallintaan liittyviä ohjeistuksia. Lisäksi kurssilaisten oma Facebook ryhmä josta voi halutessaan ammentaa vertaistukea. 

 

Seuraava kurssi alkaa 7.3.2020 ja päättyy 16.4.2020.  

Kurssi sopii sinulle jos sinulla...

- on käytettävissä 10-20 minuuttia / päivä kurssin sisältöjen läpikäymiseen ja itse tekemiseen.

- on jo olemassa oleva FB-sivu, ryhmä tai muu julkinen profiili.

- hevostalli (osa valmiista postauspohjista perustuu tähän.)**

- on halu hyödyntää sosiaalista mediaa uusien asiakkaiden tavoittamiseen. 

Kurssin tavoitteena on luoda somen päivittämisestä sinulle rutiini, joka ei tunnu liian työläältä toteuttaa. Antaa vinkkejä siihen millaista sisältöä voit sivuillasi julkaista ja millaisten rutiinien kautta sisällöntuottaminen sivuille nopeutuu. Kurssin sisältö tarjoaa sinulle vinkkejä ja boostia sivujesi päivittämiseen, loppu on vain sinusta kiinni. 

Kurssi ei tarjoa sinulle kattavaa markkinointistrategiaa tai sisältötuottajan pätevyyttä, mutta se antaa sinulle uutta boostia omien Facebook-sivujesi päivittämiseen.  

**HUOM! Hevosalan palveluita tarjoaville yrityksille, joiden toimintaan ei liity hevostallin pyörittäminen on tulossa oma pilottikurssi vuonna 2020. 

KURSSIVETÄJÄ : HEIDI NORDMAN

Olen toiminut hevoshierojana vuodesta 2004, järjestänyt omatoimisen hevoshieronnan kursseja talleilla vuodesta 2007. Pyörittänyt omaa täysihoitotallia, kirjoittanut ensimmäisen e-kirjan vuonna 2016 ja vetänyt hevoshieronnan verkkokursseja vuodesta 2018 alkaen. 

Hevoshieronta.net sivustolla vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain, erilaisille verkkokursseillemme on osallistunut yli 500 hevosihmistä reilu vuoden aikana ja sisäpiirin uutiskirjeemme tilaa yli 1000 kotimaista hevosharrastajaa. Facebookissa ylläpidän perustamaani alueellista ryhmää, jonka jäsenenä on noin 5000 lähialueen hevosharrastajaa. 

Uskon siis tietäväni miten tavoittaa hevosalan ihmisiä verkon välityksellä ja autan mielelläni myös sinua siinä. 

OSTA PAIKKASI 7.3. ALKAVALLE KURSSILLE NYT

 

MAKSUTAVAT

 

Sivut ©  Hestnord Oy

Graafiset piirrokset © Elisa Pitkänen 

Valokuvat © Heidi Nordman ja Adobe stock

Kuvien kopioiminen ja jakaminen kielletty

Rekisteriseloste

  • w-facebook