Hevoshieronta.net

Parhaat vinkit hevoshieronnasta hevosen omistajille.

Myynnissä olevat tuotteet


Kierrekantinen Hevoshieronta - opas oman hevosen hierontaan kirja johdattelee hevosen omistajan vaihevaiheelta oman hevosen hierontaan.

Toimitamme kirjat postin jakeluun viimeistään tilauksesta seuraavana arkipäivänä.  


Sähköisen e-kirjan pääset lataamaan heti maksun jälkeen omalle laitteellesi. Kirja on PDF-muodossa olevan näköisversio painetusta kirjasta. 


Omatoimisen hevoshieronnan 10 viikon verkkokurssi on myynnissä 2-3 kertaa vuodessa.

Seuraava kurssi käynnistyy syksyllä 2021, seuraa ilmoitteluamme. 


Maksullinen

Omatoimisen hevoshieronnan päivä-/ viikonloppu kurssit talleilla sovitusti ympäri Suomen. 4-8 hengen ryhmät. Kerää ryhmä kasaan ja sovitaan tarkemmin.
Hinta alk. 120,00 € / hlö.  

Jätä terveisesi meille

Oletko sisäpiiriläinen, lukenut kirjan, osallistunut kurssille tai käyttänyt mitä hyvänsä tuotteitamme? Kerro muillekin mitä olit tuotteistamme mieltä.  

 "Todella tyytyväinen olen, että lähdin kurssille mukaan, paljon hyödyllistä tietoa saanut ja oppinut uutta. Tätä kurssia voi ehdottomasti suositella. Ja omatoiminen hevoshieronta jää varmasti osaksi meidän arkea. Kiitos!

Milja Korpela
10 viikon kurssilainen

 "Tykkäsin kovasti kurssista. Oman hevosen hieronta oli antoisaa yhdessäoloa. Opin paljon asioita ja katsonkin hevosia nyt eri silmillä. Materiaali on selkeää, mutta ei liian raskasta. Mielekäs tapa opiskella.

Kirsi Linnanen-Haapakoski
10 viikon kurssilainen

 "Kurssi antoi paljon, materiaalit olivat riittävän tiiviissä sekä todella selkeissä paketeissa, jolloin oppiminen oli mielekästä ja helppoa. Tehtäviä oli myös helppo kuroa kiinni, jos ei joinain viikkoina aivan aikataulun puitteissa pystynyt tehtäviä suorittamaan. Parasta oli nähdä tehtävien myötä oman tekemisen vaikutus hevosen olemukseen, miten pienilläkin asioilla on vaikutusta hevosen hyvinvointiin. Kiitos paljon kurssista, tulen varmasti myös kertaamaan!

Essi Laapas
10 viikon kurssilainen